Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud nastavlja čistku

Steven Luštica došao iz Australije da bi saznao da je suvišan

\'30.11.2011., Zagreb - Uzvratna utakmica 1/4 finala hrvatskog nogometnog kupa, NK Zagreb - HNK Hajduk. Steven Peter Lustica. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
10.01.2012.
u 20:31


Veliko pomirenje Hajduka i Splita, Maleš i Žužul su se dogovorili 
o suradnji

Djelovao je Steven Luštica nekako izgubljen, dva puta dolazio je ispred ureda predsjednika Hrvoja Maleša i v.d. sportskog direktora Mila Nižetića. Kako i ne bi kad je doživio pravi šok kad se u Split vratio iz Australije. Saznao je da Hajduk ne računa na njega i da može otići na posudbu.

– Stevena je ta odluka pogodila, bio je razočaran. Došao je na pripreme ništa ne znajući. Bio je pun elana, zadovoljan statusom i igrama u jesenskom dijelu sezone, kad ono - na njega se više ne računa – priča nam Slaven Zambata, proslavljeno Dinamovo krilo, koji se brine o mladom reprezentativcu Australije.

Vratit će se u Poljud

Luštičin tabor ne očajava.

– Prošao je Steven stroge provjere, najprije su ga gledali Vučević i Vujović, pa Miše i Andrijašević, potom Nižetić i Balakov. Sve ih je zadovoljio, dobio ugovor i sad ovo. Uvjeren je da će se na ljeto vratiti u Hajduk, da mu je tu mjesto. Čudesno je koliko fanatično Luštica (nećak Hajdukova proslavljenog igrača Slavka, nap. a.) obožava Hajduk – kazao je Zambata.

Surov je profesionalni svijet, još su svježe slike kada su se prošlog ljeta Australci Ljubo Milićević i Steven Luštica zaklinjali na ljubav Hajduku. A sada su suvišni. I zajedno s ostalim otpisanima, navodno ih ima 13, u petak, 13. siječnja započinju s treninzima. Bit će to jaka momčad u kojoj su još Tomasov, Subašić, Vejić, Trebotić, Tičinović...

Neće biti Tomislava Glumca, koji je na dvije i pol godine potpisao za Split. U slučaju njegove prodaje odšteta se između Hajduka, Splita i Glumca dijeli u omjeru 50:40:10.

A povoljni vjetrovi zapuhali su između Poljuda i Parka mladeži. Između Maleša i Slavena Žužula dogovoren je sporazum i ubuduće se, kada igrači budu odlazili u jedan ili drugi klub, neće naplaćivati odšteta. Usto, Hajduk Splitu, za potrebe licenciranja, dopušta korištenje pomoćnih terena. Možda bude još transfera među susjedima, Splitova nada Ante Erceg blizu je Hajduka, o tome se već razgovaralo.

Ozobić na posudbi

Inače, u Poljud bi nakon Gorana Milovića trebao stići još jedan igrač. Filip Ozobić produžio je ugovor sa Spartakom iz Moskve i dogovorio da na šest mjeseci ide u Hajduk na posudbu. Ozobić bi u Split trebao stići u iduća dva dana kada će biti i službeno predstavljanje.

Ključne riječi

Komentara 7

BR
brac55
21:30 11.01.2012.

ovo se u dinamu nemože dogoditi jer naš mamić bi zaradio ina takvom igraču pa ga zato ne vole pojedinci a čovjek samo zna od ugljena napravit bijelo zlato

OB
-obrisani-
21:11 10.01.2012.

hihihii puno je nasih hrvata dinamo i hajduk \"otpisao\" ti isti postigli su vanserijske rezultate i karijeru u europi a dinamo i hajduk ostali su i dalje neperspektivni i niko u europi ne racuna na njih-za razliku od nasih hrvata igraca rodjenih po cijelome svijetu-svaki ko je dobar dobro je dosao

SE
serđo
07:49 11.01.2012.

kakav cirkus od kluba. a stiže im i već propali ozobić :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije